inloggen

Elvis Poem

Elvis last tour ended on 26 June 1977. But his voice was the ultimate in perfection. Listen to his incredible voice for the last time in history. Elvis will live forever, because his voice will never die, and that's the way it is.

We love you Elvis as long there are people on this planet. Many thanks for all the moments that you gave us Elvis.

Elvis we all miss you everyday, but your voice is still around the globe. Thanks for everything my dearest Elvis Presley.

Erik

Achtergrond informatie

Ik ben met de sound van Elvis op de achtergrond geboren. Ik denk dat Elvis in de placenta zat, en die heb ik gehouden, want die hoort ook bij mij. Ik heb 'm nooit gezien, maar mijn vader heeft naast 'm in de jeep gezeten in duitsland. Mijn vader is op z'n fiets naar duitsland gegaan om zijn idool in ieder geval te zien, maar dat hij 'm ook daadwerkelijk zou ontmoeten, tja. En een stukje Elvis DNA heeft ie meegenomen en aan mij gegeven. Ik ben nu zelf 48 jaar en heb dit gedicht al een tijdje liggen. Het wordt nu tijd om 'm te plaatsen, en wel onder de Categorie Adel, want Elvis Presley was en is nog steeds the King. Ik hoop dat jullie dit gedicht super vinden, ook al ben ik geen dichter. Groetjes Erik.

Vergelijkbare gedichten